Mindervalide bungalows

Onze luxe aangepaste, zeer vrijstaande, vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen vormen dé garantie voor een onbezorgde vakantie met én voor mindervaliden. Ze zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan het NBAV keurmerk.

Op de begane grond van uw bungalow vindt u een open keuken en grote woonkamer met een zit- en eethoek. In de grote badkamer beneden is een bubbelbad, sauna, douche, toilet en wastafel. Hulpmiddelen zoals een douchestoel, douchebrancard of tillift zijn standaard op voorraad.

De slaapkamer op de begane grond is voorzien van geheel verstelbare elektrische hoog/laagbedden. Vanzelfsprekend zijn de bungalows drempelvrij en voorzien van extra brede deuren. Heeft u extra zorg nodig? Wij werken nauw samen met 2 zorginstanties in de directe omgeving. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het park

Villapark Eureka ligt op een groot landgoed, het Hulsbeek, in Twente. Vanaf hier kunt u de omgeving goed verkennen. Alle paden op het park zijn verhard en ook op het landgoed zelf vindt u vele verharde paden.

Stats & tags


Autovakantie, Huwelijksreis & romantische reis, Natuur & actieve vakantie
aangepast huisje, Aangepaste bungalow, douchebrancard, douchestoel, drempelvrij, elektrische bedden, hoog/laag bedden, postoel, rollator, rolstoel, rolstoeltoegankelijk, ruime badkamer, steunen, stoomcabine, tillift, vakantiehuis met sauna, wellness, zorghuis

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
Alle ruimtes toegankelijk Nee, hulp nodig
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
>90cm Nee
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet Ja
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
Ja Ja

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Ja Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Ja Ja
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Ja
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Ja Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja Ja

Beoordelingen

0 Average
(1)
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0
 1. Aangepast??
  Door Astrid Tesselaar - september 6, 2017

  Wij hebben in zo’n huisje vacantie gevierd.
  Keuken niet aangepast…dat is jammer
  Kranen niet aangepast.
  6 persoons huisje voor invalide, waar de woonkamer vol staat met zware eiken meubelen…waar een rolstoel niet doorheen kan zonder eerst de boel te hebben verbouwd/verschoven.
  Badkamer is toegankelijk voor rolstoelers, douchen kan, maar sauna, bad en infraroodsauna is niet aangepast.
  Slaapkamer beneden en 2 boven.

  1. Reactie eigenaar
   Door Eigenaar - september 20, 2017

   Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw verblijf op ons villapark een aantal jaar geleden niet naar wens is geweest. Inmiddels zijn de meubelen in de bosvilla’s aangepast. Eureka verhuurt zeer goed toegankelijke bungalows aan gasten in gezinsverband. Om niet de uitstraling van een revalidatiecentrum in de bungalows te creëren, ook omdat iedere beperking weer zijn eigen aanpassingen vraagt, zullen de bouwkundige aanpassingen niet voor iedereen even passend zijn. Echter, onze bosvilla’s zijn inmiddels meer dan geschikt voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Villapark Eureka is het enige bungalowpark in Nederland dat NBAV gecertificeerd is. De slaapkamer beneden beschikt standaard over elektrisch verstelbare hoog/laag bedden en we hebben een groot magazijn op het park met tientallen douchebrancards, tilliften, douchestoelen en andere hulpmiddelen. (Dichtbij ons park ligt een zorginstelling met gediplomeerd personeel)

Schrijf een beoordeling