Een privé-eiland midden in de Loosdrechtse Plassen… unieker wordt het niet! Kom deze zomer voor een onvergetelijke gezinsvakantie naar SailWise-watersporteiland Robinson Crusoe! Van het watersporteiland is een coronaveilig vakantie-eiland gemaakt met drie studio’s voor 2 tot 6 personen én onze indrukwekkende tweemastklipper Lutgerdina als slaapschip voor 8 personen.

Bij je accommodatie kan je kosteloos gebruikmaken van de aanwezige (zeil)boten om zelfstandig het water op te gaan. Alle materialen zijn aangepast, zodat écht iedereen – ongeacht handicap of beperking – actief mee kan doen. Geen zeilervaring? Dan zijn er kano’s, sups en motorgedreven boten, kan één van onze vrijwilligers je (op afstand) begeleiden bij het zeilen én kan je heerlijk relaxen op het eiland of de leuke plaatsjes rond de Loosdrechtse Plassen bezoeken. Kortom: genoeg te doen!

Vakantie-eiland
Zodra je op de veerpont van het eiland stapt begint je vakantie! Midden op de Loosdrechtse plassen, op het unieke watersporteiland Robinson Crusoe, breng jij je vakantie door met slechts een paar andere gezinnen en de gastheer/-vrouw. Verder zijn jullie de enige op het eiland! Pak één van onze leuke en veelzijdige bootjes, ga er een dagje op uit met de fiets of geniet in alle rust – aan het water – van een goed boek; het is aan jou!

Het eiland heeft een ruim buitenterrein, met een groot grasveld en gezellig buitenterras. Alle gasten hebben hun eigen buitenmeubilair en er zijn vuurkoven en een echte pizza-oven. Op het eiland vind je voldoende beschutting door de aanwezige bomen, maar heb je ook een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Robinson Crusoe heeft een eigen haventje, waar al het vaarmateriaal ligt. Deze watersportmaterialen zijn (waar nodig) aangepast voor mensen met een beperking (ook voor rolstoelgebruikers)! En de steigers zijn breed genoeg voor rolstoelen en er is een tillift om de overgang naar boot gemakkelijker te maken.

Halfpension inclusief (zeil)boten
Je verblijf op watersporteiland Robinson Crusoe is op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en lunch én met kosteloos gebruik van de watersportmaterialen op het eiland. De gastheer/-vrouw brengt iedere ochtend verse ontbijtspullen bij jouw kamer, zodat je met je gezelschap in jullie accommodatie of buiten op het terras jullie eigen ontbijt en lunch kunnen verzorgen.

Voor het avondeten kan je kiezen voor een verzorgde maaltijd door jullie gastheer/-vrouw. De ene avond gaat de pizza-oven aan voor heerlijke, zelfgebakken pizza’s. De andere avond wordt er een maaltijd bij een plaatselijk restaurant gehaald of kan je meedoen met een leuke kookworkshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een restaurant aan wal te kiezen om uit eten te gaan.

Bekijk de mogelijkheden en prijzen hier >>

Stats & tags


Natuur & actieve vakantie, Zon- en strandvakantie
aangepaste vakantie, aangepaste vakantiewoning, beperking, eiland, gehandicapt, handicap, loosdrecht, loosdrechtse plassen, mindervalide, nederland, robinson crusoe, rolstoeltoegankelijk, rolstoelvakantie, sailwise, water, watersport, zeilen

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
Alle ruimtes toegankelijk Ja
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
>90cm N.v.t. / weet ik niet
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet Ja
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
N.v.t. / weet ik niet Ja

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Ja Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Ja Ja
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Ja
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Ja Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja N.v.t. / weet ik niet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling