Recreatiepark de Woudhoeve – TopParken

Dit vakantiepark van TopParken bevindt zich aan de Nederlandse kust in Egmond aan den Hoef. Komt u ook uitwaaien aan de kust? Op Recreatiepark de Woudhoeve, een van de veertien vakantieparken van TopParken, kunt u verblijven in de 4-persoons rolstoelvriendelijke vakantiewoning. Dit comfortabele vakantiehuis beschikt over diverse aanpassingen zodat ook u als rolstoelgebruiker een fijne vakantie beleeft. De aanpassingen bestaan uit een toilet met armsteunen, rolstoeltoegankelijke douche, brede in-, uit- en doorgangen. Het aanrecht in de keuken is vrij van onderen zodat u hier in uw rolstoel de lekkerste gerechten kunt bereiden. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer kan geslapen worden in een stapelbed. Ook beschikt u over een eigen parkeerplaats bij de mindervalide vakantiewoning zodat u geen grote afstanden hoeft te overbruggen. Uw vakantiehuis in Egmond is sfeervol en modern waarbij is nagedacht over een prettige inrichting voor rolstoelgebruikers.

Boek dit vakantiehuis Comfort 4 personen MIVA van Recreatiepark de Woudhoeve.

Rolstoelvriendelijke vakantie aan de Nederlandse kust

De omgeving van Egmond is heerlijk voor een vakantie. Ga naar de kust en het strand om even uit te waaien of te genieten van het zonnetje. Maar u kunt net zo eenvoudig een dagje shoppen of een musea bezoeken in het binnenland. Ook kunnen jong en oud zich uitstekend een dagje op ons park vermaken. Schilderen tijdens een activiteit van het animatieteam, swieren op de schommels in de speeltuin, plonsen in het zwembad of mascotte Toppe Bob een high five geven. De kinderen beleven hier de tijd van hun leven. Maar ook volwassenen mogen zich graag uitleven op het sportveld, een potje jeu de boules spelen of culinair genieten bij het restaurant op het park; Kosteluk Fun & Food. Bezoek Recreatiepark de Woudhoeve van TopParken voor een heerlijke rolstoel vakantie aan de Nederlandse kust.

Stats & tags


Autovakantie, Natuur & actieve vakantie, Stedentrip & cultuur
TopParken Rolstoelvriendelijke vakantie kust Mindervalide vakantie kust Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Rolstoelvriendelijke vakantiewoning Mindervalide vakantiewoning Mindervalide vakantiehuis

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
Alle ruimtes toegankelijk Nee, hulp nodig
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet Ja
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
Ja Ja

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Nee Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Nee Nee
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja N.v.t. / weet ik niet
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
N.v.t. / weet ik niet Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling