Stelt u zich eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water. Volop mogelijkheden voor recreëren. En dan ook nog eens een vakantiehuis, voorzien geweldige Wifi en sateliet TV. Dat vindt u in Vakantiepark Citta Romana te Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Een vakantiepark op slechts een half uurtje rijden van zowel Zeeland als Rotterdam.

Op Citta Romana hebben wij een aantal vakantiehuizen lOp Citta Romana hebben wij een aantal vakantiehuizen rolstoegankelijk gemaakt. Dit betreft het vakantiehuis type Castello. Deze huizen zijn op aanvraag te reserveren.

Het vakantie huis is voorzien van een: oprit naar de voordeur, aangepaste badkamer beneden met een ruime douche; in de aangepaste badkamer ook een toilet met handsteunen, een oprit bij de terrasdeur aan de tuinzijde en de bovenverdieping is aangepast naar 1 grote slaapkamer met een eigen badkamer (niet rolstoeltoegankelijk).

Zorg tijdens uw verblijf op Citta Romana

Uitwaaien op het strand, geieten van een prachtige natuurrijke omgeving én tegelijkertijd 24-uur per dag thuishulp en ondersteuning binnen handbereik hebben. Dat is pas zorgeloos vakantie vieren! Zorgaanbieder Laurens heeft een samenwerking met Resort Citta Romana om dit te voor u te kunnen verwezenlijken.

Hoe werkt het?

U kunt via Citta Romana de zorgaanvraag doen, dan zal een clientadviseur van Laurens contact met u opnemen om de zorgaanvraag door te nemen en te kijken of zij aan uw wensen kunnen voldoen. Waarna Laurens een akkoord geeft om de juiste zorg te kunnen leveren, kunt u de reservering bij Resort Citta Romana definitief maken.

Zorgartikelen

Heeft u alleen zorgartikelen nodig tijdens uw verblijf zoals een hoog/laag bed? Dit kunt u heel makkelijk regelen via Careyn. Zij zullen zorgen dat de hulpmiddelen klaarstaan in uw villa op de dag van aankomst. Als u de hulpmiddelen nodig heeft in combinatie met zorg van Laurens, zullen zij dit voor u regelen.

Op het resort Romana hebben wij een aantal vakantiehuizen rolstoeltoegankelijk gemaakt. Dit betreft het vakantiehuis type Castello. Deze huizen zijn op aanvraag te reserveren.
Het vakantie huis is voorzien van een: oprit naar de voordeur, aangepaste badkamer beneden met een ruime douche; in de aangepaste badkamer ook een toilet met handsteunen, een oprit bij de terrasdeur aan de tuinzijde en de bovenverdieping is er 1 grote slaapkamer met een eigen badkamer (niet rolstoeltoegankelijk).

Stats & tags


Autovakantie, Groepsvakantie, Natuur & actieve vakantie, Stedentrip & cultuur, Zon- en strandvakantie

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
75-90cm Nee
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
Nee N.v.t. / weet ik niet

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Ja Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Nee Ja
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Nee
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Ja Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling