Pipowagen Juffertje in ’t Groen is een mooie, ruime 6-persoons Pipowagen met bedstede, veranda en eigen invalidentoilet en is tevens geschikt voor mindervalide. Wij kunnen ook een hoog-laag bed plaatsen, dan is deze Pipowagen geschikt voor 5 personen. Deze Pipowagen is voorzien van een helling zodat deze ook rolstoeltoegankelijk is.Het is mogelijk om bijvoorbeeld via Buurtzorg zorg te regelen. Deze zorg kunnen de gasten zelf aanvragen bij de zorginstantie die ze thuis ook krijgen. Het is ook mogelijk om een scootmobiell te huren voor de vakantieperiode.

Pipowagen Juffertje in ’t Groen staat samen met Pipowagen Madeliefje en Pipowagen Viooltje op Pipowagen Camping Puur Genieten in het gezellige Brabant.
Wat is nu Puur Genieten?
Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen heerlijk ravotten in het speelbos, waar ze zelf hutten mogen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak met zandkoekjes bakken of kastelen bouwen, heerlijk kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren?
Dat is toch puur genieten?

Wie het leuk vind mag met de konijntjes knuffelen of onze ezels borstelen.

Slecht weer? Er is een overdekt terras met open haard en in onze huiskamertent is een houtkachel en staat een grote tafel, een kast met boeken, tijdschriften en een spelletjes. Dus ook met slecht weer hoeft niemand zich te vervelen!

In de directe omgeving zijn volop prachtige natuurgebieden met volop bossen,vennen en heide met veel wandelroutes en fietsroutes. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevind zich in de gemeente Someren. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km ).

Ook ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.
Pipowagen Camping Puur Genieten is rolstoeltoegankelijk. De camping is voorzien van ruime,verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op mindervalide.

Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte?Vindt u dat ook Puur Genieten? Dan vindt u bij ons precies wat u zoekt!
Voor meer informatie en foto’s kijk op onze website: http://www.pipowagencamping.nl

Stats & tags


Autovakantie, Natuur & actieve vakantie

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
N.v.t. / weet ik niet Nee, hulp nodig
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
75-90cm N.v.t. / weet ik niet
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet Ja
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
Ja Ja

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Ja Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Ja
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Ja N.v.t. / weet ik niet
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja N.v.t. / weet ik niet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling