Jungle Dance, huts & accommodations

Vanaf het begin van de ontwikkeling van deze vrijheidslievende en ruimtelijke omgeving is rekening gehouden met bezoekers met een fysieke beperking. In het seizoen 2016-2017 is Jungle Dance rolstoelvriendelijk. Met name het restaurant, de bar, het zwembad en de sanitaire voorzieningen zijn goed te bereiken. Net als een luxe hut met veranda, douche, toilet en tweepersoonsbed.

De accommodatie mogelijkheden van Jungle Dance zijn gericht op een praktisch en milieuvriendelijk verblijf. Jungle Dance is bezig met een groeiproces naar een eigen unieke capaciteit waarbij de bedrijfsvoering rekening houdt met de natuurlijke mogelijkheden van de locatie. Met ingang van het seizoen 2017-2018 (september-mei) wil Jungle Dance volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Daar waar verbeteringen nodig zijn, zal verbeterd worden.

Jungle Dance verleent sinds 2015 onderdak aan een lokale charitatieve instelling. Jungle Pool Trust heeft als doel op lokaal niveau kinderen met een beperking zwemlessen en Hydro Therapie aan te bieden. Het zwembad is gebouwd met lokale kinderen met een beperking in gedachten, maar staat open voor gebruik door de gehele gemeenschap. Jungle Pool GOA is inmiddels ook een bekende naam binnen de expat-gemeenschap.

Jungle Dance is gelegen in een landelijke omgeving en heeft een restaurant met een eigen biologische groenten- en kruidentuin. Jungle Dance is in 2013 opgezet om culturele activiteiten te ondersteunen, winst generen is niet meteen het eerste doel. Op het ruime en overzichtelijke podium vinden met enige regelmaat dans- en theater voorstellingen plaats. Ook worden er concerten georganiseerd en festivals, zoals het Tribal Dance Festival en het World Mouth Harp Festival.

Jungle Dance is gebouwd aan de rand van het vissersdorp Arambol en is omgeven door het grondgebied van lokale kleine boeren. Het centrum van Arambol, zo’n 3 kilometer verderop, kenmerkt zich door een levendige bedrijvigheid van toerisme gericht op zon, zee, strand, muziek en cultuur.

Stats & tags


Groepsvakantie, Natuur & actieve vakantie, Stedentrip & cultuur, Verre reizen, Zon- en strandvakantie

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
N.v.t. / weet ik niet N.v.t. / weet ik niet
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
N.v.t. / weet ik niet Nee
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
Schuin aflopende toegang met traptreden N.v.t. / weet ik niet
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
Ja N.v.t. / weet ik niet

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Nee Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Ja Ja
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Ja
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Nee Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling