Zin in nieuwe uitdagingen of wil je in alle rust genieten van een vakantie aan het water? Dan is een vakantie bij watersportcentrum It Sailhûs in het Friese Elahuizen een aanrader! Deze ruime, moderne, volledig aangepaste én rolstoeltoegankelijke accommodatie met vier appartementen (4 personen, maar met gebruik van de slaapbank in de woonkamer ook heel geschikt voor 6 personen) ligt direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen. Een bezoek aan It Sailhûs staat garant voor afwisseling! Geniet van de rust en vrijheid aan het water, ontdek Friesland of ga lekker zeilen op de Friese meren. Je wilt er gewoon niet meer weg!

Faciliteiten
De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer met een comfortabele 2-persoons slaapbank, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.

Zoals altijd houden we de appartementen goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger en besteden we nog meer aandacht aan hygiëne. Na elke boeking wordt het appartement zorgvuldig schoongemaakt, met extra aandacht voor de contactoppervlaktes.

Aangepast zeilen
Bij watersportcentrum It Sailhûs is het mogelijk om een aangepaste (zeil)boot te huren om zelfstandig mee het water op te gaan. Bezoek de vele historische plaatsjes vanaf het water, geniet van de mooie Friese meren en laat je meevaren met de wind.

Op de steiger van ons watersportcentrum is bovendien een tillift aanwezig om transfers van en naar een boot te maken. Geef bij je reservering aan of je hiervan gebruik wil maken, zodat we je bij aankomst instructies kunnen geven over de bediening van de tillift.

 

Stats & tags


Natuur & actieve vakantie
aangepaste vakantie, aangepaste vakantiewoning, beperking, boot, boot huren, bootverhuur, boten, Elahuizen, fietsen, Fluessen, Friese meren, Friesland, handicap, luxe, modern, natuur, rolstoeltoegankelijk, rolstoeltoegankelijke vakantiewoning, ruim, rustig, varen, wandelen, water, zeilboot, zeilboten, zeilen, Zuidwest Friesland

Rolstoelvriendelijkheid accommodatie

Toegankelijkheid algemene ruimtes Automatische deuren
Alle ruimtes toegankelijk Ja
Breedte deur/doorgang Lift aanwezig?
>90cm Ja
Toegankelijkheid zwembad Invalide toiletten begaande grond
N.v.t. / weet ik niet Ja
Invalide parkeerplaatsen Rolstoelkamers aanwezig
N.v.t. / weet ik niet Ja

Voorzieningen in de accommodatie

Verhoogd toilet Beugels bij toilet
Ja Ja
Beugels bij bad/douche Douchestoel aanwezig
Ja Ja
Wastafel vrij van onderen Spiegel op rolstoelhoogte
Ja Ja
Verhoogd bed Keren met rolstoel mogelijk op kamer
Ja Ja
Lichtschakelaar op rolstoelhoogte Balkon toegankelijk
Ja N.v.t. / weet ik niet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling