Rolstoelvakantie op maat

Jouw eigen droomvakantie samenstellen? Wij regelen alles voor je, voor een gegarandeerde zorgeloze vakantie die je niet snel zult vergeten! Middels onze jarenlange ervaring op het gebied van rolstoelvriendelijke vakanties, hebben wij enkele partners geselecteerd die je helpen bij het volledig naar wens samenstellen van jouw droomvakantie. Zodoende kunnen wij een wereldwijd netwerk van rolstoelvriendelijke accommodaties (hotels, villa’s en appartementen) bieden en kunnen wij alles voor je regelen, van jouw voordeur tot de vakantiebestemming en weer terug! Denk hierbij aan luchthaventransfers, assistentie op luchthavens, excursies en de transfers op de vakantiebestemming. Kortom een zorgeloze vakantie waar je zelf maar 1 ding hoeft te doen: genieten!

*Onze partners zijn allemaal aangesloten bij ANVR, SGR, SGR-Z en ’t Calamiteitenfonds. Zo ben je verzekerd van eerlijke voorwaarden, financiële zekerheid, veilig reizen, kwaliteit reisbegeleiding en goede klachtenafhandeling.

*Corona Update: Voor up-to-date advies omtrent de coronamaatregelen in jouw vakantieland, verwijzen wij je graag naar https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen. Uiteraard zullen wij bij het samenstellen van jouw droomvakantie je uitvoerig adviseren omtrent alle coronamaatregelen en beperkingen.

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen bij het samenstellen van jouw droomvakantie? Vul, geheel vrijblijvend, onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

  Gegevens over jouw droomreis
  Vertrek datum:

  Retour datum:

  Aantal personen:

  Gewenste bestemming en invulling van de vakantie (gewenste excursies e.d.)

  Wat is je budget?

  Gewenst vervoer (vliegtuig, boot, trein, bus, eigen vervoer etc.):

  Gewenste accommodatie:

  Persoonlijke gegevens
  Aanhef