Ik ben zelf gehendicapt . In Nederland kon ik na mijn ongeluk mijn draai niet meet terug vinden , via via ben ik op de Philippinen terrecht gekomen en woon hier nu .Ik ben eerst maar een week hier heen gereist , in Nederlandhoor je veel nagatieve berichten over de Philippinen , maar niets van dat is waar . Het is hier schoon. veilig .modern. geen werklozen. en een prachtig wegen net . De philippinen is een rijk.modern en veligland.

Hoe het op de andere eilandern is weet ik niet  , maar hier in de provinsie is het prachtig .

Het is hier prachtig, iederdag zon en vaak bezoeken wij de grote moderne steden hier  lekker eten bij de KFC of Burgerking voor maar een euro  Je kunt er uren kijken  het MEGA winkel-centrum heeft vier verdiepingen met liften .

Mijn buren hebben een practig landgoed en daar willen wij jullie een maand op laten wonen .

Er is ook een zwembad waar rolstoelers in kunnen

De kosten zijn 600 euro per maand   inclusief  ontbuit , lunch en diner  internet tv zwembad dag reizen ect

je moet wel zelf hier heen komen met de vliegtuig .. aleen de reis heen naar toe is een prachtige ervaring en dan ariveer je op air port Manila je lijk je ogen uit , de reis kost je ca 650 euro, heen en terug.

Een visa of zo heb je niet nodig en wij halen jullie op uit de airport Manila en dan begint de mooiste tijd van e leven.

wil je langer blijven ?  dan 150 euro per week .

Alfie Jansen   ( alfie34@hotmail.nl  voor mocht je vragen hebben .

Laat een antwoord achter