Roompot Vakanties is de naam van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Roompot werd opgericht in 1965 het bedrijf begon met een camping en breidde uit naar vakantieparken in Nederland en het buitenland. De ontwikkeling heeft niet stil gestaan bij Roompot vakantieparken zo zijn er speciale zorgvoorzieningen zoals bijvoorbeeld nierdialyse ter plaatse. Met de overname van Hoogeboom vakantieparken in 2009 is Roompot vakanties uitgebreid met meerdere vakantieparken. Een aantal parken hebben een rolstoeltoegankelijke bungalows die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers , mensen die slecht ter been zijn en- of gebruik maken van een rollator.

Bekijk de website met alle vakantieparken van Roompot via deze link

Roompot vakantieparken met rolstoel

Vakantiepark De Katjeskelder

De Katjeskelder is een vijf-sterren bungalowpark en is gelegen in Brabant. De bungalows staan middenin het bos. Dus rust en ruimte genoeg maar op het vakantiepark is er genoeg te doen voor jong en oud. Liefhebbers van de natuur kunnen vanaf het park de Vrachelse heide op en genieten van dit mooie natuurgebied. Op het park kun je genieten van het Bourgondische Brabant. Op de Katjeskelder is namelijk een buffet- en á la carte restaurant en een eetcafé. In de omgeving van het park is er veel te doen voor elk wat wils. Hou je van shoppen dan kun je in Breda terecht en tussen het winkelen door genieten van een kopje koffie of een maaltijd. Voor museum liefhebbers is bijvoorbeeld het Philips museum in Eindhoven ook een leuk uitstapje. Op het vakantiepark zijn er een beperkt aantal mindervaliden bungalows.

Roompot katjeskelder rolstoel

6 persoons bungalow

De  aangepaste bungalows beschikken over een standaard inventaris voor 6 personen. De accommodatie is vrijstaand en heeft één verdieping. Op de Katjeskelder is er één type mindervalide bungalow.

Slaapkamer

Eén slaapkamer heeft 2 elektrisch verstelbare éénpersoons bedden.

Badkamer

De badkamer heeft een verhoogd toilet met beugels en een verlaagde wastafel.

Er zijn thermosstaatkranen aanwezig.

Parkeren bij de bungalow

Bij de accommodatie mag 1 voertuig geparkeerd worden.

Wifi

Er is wifi aanwezig in de rolstoeltoegankelijke bungalow dit tegen betaling.

Bekijk de foto’s, uitgebreide uitleg en alle aanbiedingen van dit type aangepaste vakantiehuis via deze link

Is de Katjeskelder van Roompot vakanties rolstoelvriendelijk?

De katjeskelder staat bekend om de gezellige sfeer. Op en in de omgeving is er voor jong en oud genoeg te doen. De natuur is afwisselend met bossen, weilanden en heide er is genoeg te zien voor de natuurliefhebber. Je kan vertier zoeken in de directe omgeving van het vakantiepark. Maar ook op het park is genoeg te beleven voor jong en oud. Er is bijvoorbeeld een kadoshop, supermarkt, snackbar, buffet restaurant, overdekt zwembad en nog veel meer faciliteiten op het park. Op de Katjeskelder zijn er een beperkt aantal aangepaste bungalows aanwezig.

Overige aanbieders

Algemene informatie

  • De katjeskelder
  • Katjeskelder 1
  • 4904SG Oosterhout
  • Noord-Brabant

Alle roompot vakantieparken voor 6 personen

Een antwoord op “Bij Roompot vakanties een toegankelijke bungalow boeken”

  1. Ik stel deze website zeer op prijs. Er zijn niet veel mensen die tijd besteden aan degenen die niet moeilijker voortbewegen. Ik ga slapen nu, maar keer zeker terug.

    Antwoorden

Laat een antwoord achter