Nederland

google maps - kopieOp vakantie in eigen land (of voor de Belgen onder ons: op vakantie naar de buren). Het wordt steeds populairder. Belangrijkste redenen: Nederland is mooi en als inwoner van het land moet je eigenlijk wel eens de tijd nemen om het eigen land goed te bekijken, het is een stuk goedkoper dan een verre reis naar bijvoorbeeld Australië en je kunt gewoon lekker Nederlands blijven praten. Nederland is erg vlak en daarom een van de meest rolstoelvriendelijke landen ter wereld. De infrastructuur is, vergeleken met andere landen, erg goed in orde. Ook zijn er veel hotels en andere vormen van accommodaties die rekening hebben gehouden met rolstoelgebruikers. Toch moet je altijd op blijven letten: niet alle accommodaties zijn even eerlijk over de aanpassingen die zij hebben gedaan. Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen!


Aanbiedingen bungalowparken Nederland

Nederland heeft erg veel rolstoelvriendelijke bungalowparken. Bijna alle grote aanbieders zoals Centerparcs, Landal, RCN en Hogenboom vakantieparken bieden speciale huisjes aan voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht ter been zijn en mensen met een handicap. In de onderstaande tabel vindt je de aanbiedingen van deze parken en een overzicht van alle beschikbare aangepaste bungalows van de aanbieder.

Beste Rolstoelvriendelijke hotels Nederland

In Nederland zijn er honderden geschikte hotels te vinden waar je met de rolstoel terecht kan. Je kunt in de onderstaande tabel de beste 5 hotels, die wij handmatig hebben geselecteerd, vinden. Je kunt ook filteren op provincie. Daar vind je een groter overzicht van rolstoel hotels in Nederland.

Meer accommodaties in Nederland?

Ben je opzoek naar een andere accommodatie? Klik op onderstaande knop om alle vermeldingen in Nederland weer te geven.

Bekijk alle vermeldingen in Nederland!

Andere leuke vakantielanden