Over mij

Hallo,
Ik ben Hanneke en ik verhuur sinds 2006 aangepaste vakantiewoningen, rolstoeltoe- en doorgankelijk, in Hua Hin, Thailand. Door de persoonlijke aandacht tijdens het gehele boekingsproces kan ik bijna elke wens en behoefte realiseren. Van boodschappen inkopen tot verzorging tijdens verblijf, van een scootmobiel tot trips in een aangepaste bus. U vraagt, wij draaien.
Als ervaren reiziger sta ik klaar met tips voor de enerverende reis naar Thailand. Heeft u vragen. Stel ze. Bijvoorbeeld. Hoe reserveer ik de beste stoel in het vliegtuig? Hoe kom ik op Schiphol? Rechtstreeks reserveren bij mij zonder tussenkomst van een reisagent? Kan ik zorg krijgen op locatie? Kan iemand mij begeleiden naar uw bestemming? Op deze en andere vragen antwoord ik direct of ik voorzie u van informatie waar u een antwoord op uw vragen kunt krijgen. Dan kunt u met een gerust hart genieten van de zomerzon in de winter.
Kom! Ik daag u uit om dit avontuur aan te gaan. Kom naar Thailand, het land van de glimlach. Het land waar je welkom bent mét jouw beperking.

Mijn vermeldingen

Albums

Blogberichten