Griekenland

Griekenland rolstoelvriendelijkWil je met de rolstoel op vakantie naar een land met een zeer rijke geschiedenis, boeiende cultuur en uitstekend klimaat? Dan ben je in Griekenland aan het juiste adres. Veel grote steden zijn rolstoelvriendelijk, omdat de hotels de juiste aanpassingen hebben gedaan en/of de bezienswaardigheden vlak en rolstoeltoegankelijk zijn. Let goed op voordat je gaat boeken dat de accommodatie daadwerkelijk alle aanpassingen heeft gedaan. Je kunt naar Griekenland om cultuur te snuiven of om de ultieme – en vaak ook zeer goedkope – vakantie te vinden. Griekenland biedt voor iedereen die reist met de rolstoel of reist met iemand in een rolstoel wat. Met de juiste planning vooraf kun je ultiem genieten in dit prachtige land!

Beste rolstoelvriendelijke hotels in Griekenland

Wie aan rolstoelvriendelijkheid denkt, denkt niet snel aan Griekenland. Toch zijn er in dit prachtige vakantieland veel hotels te vinden die wel voldoen aan de meeste eisen. Wij hebben hieronder een top 5 van rolstoel hotels en rolstoelvriendelijke hotelkamers opgesomd. Let wel goed op voordat je boekt. Kijk eens rond op de website van het hotel en bekijk of de juiste aanpassingen voor jou gedaan zijn.

Meer accommodaties in Griekenland?

Ben je opzoek naar een andere accommodatie? Klik op onderstaande knop om alle vermeldingen in Griekenland weer te geven.

Bekijk alle vermeldingen in Griekenland!

Andere leuke vakantielanden