Frankrijk

Rolstoelvriendelijk Frankrijk

Frankrijk rolstoelEen vakantie naar Frankrijk is erg veelzijdig. Je kunt cultuur opsnuiven of lekker gaan shoppen in een van de grotere steden zoals Parijs, Marseille, Nantes, Lyon en Toulouse, genieten van luxe in een van de vele resorts in de steden aan het strand, of met een speciale tour voor mensen in een rolstoel het land verkennen. Dit zijn slechts nog enkele mogelijkheden in dit fantastische, veelzijdige en populair vakantieland. Iedere grote stad en ook de meeste kleinere steden hebben voorzieningen die voor rolstoelers toegankelijk zijn. Je kunt het gehele jaar prima vertoeven in dit grote Europese land, maar de maanden april tot en met oktober springen er wel tussenuit. Je kunt het land gemakkelijk bereiken met eigen vervoer, de trein of het vliegtuig. Een leuke optie is een Fly Drive naar Corisca (eiland van Frankrijk). Je boekt meteen de vlucht met hotel en een huurauto voor op het eiland. Het is een ideale manier van reizen, omdat je zelf heel veel vrijheid hebt wat je gaat doen en waar je heen gaat op vakantie.

Aanbiedingen bungalows Frankrijk

Op zoek naar een rolstoelvriendelijke bungalow in Frankrijk? Wij hebben de beste aanbieders voor jou op een rij gezet. Klik in de onderstaande tabel op jouw favoriete aanbieder voor rolstoel bungalows Frankrijk. Je komt dan op onze pagina terecht waar wij alle landen en aantal personen in een bungalow op een rij hebben staan. Deze bungalows zijn onder andere geschikt voor mindervaliden, mensen in een rolstoel en groepsreizen.

Beste rolstoel hotels Frankrijk

In Frankrijk zijn er veel mooie, leuke, bijzondere en rolstoelvriendelijke hotels te vinden waar je met de rolstoel of als mindervalide terecht kan. Wij hebben uit honderden geschikte aangepaste hotels en hotelkamers de volgende top 5 geselecteerd.

Beste rolstoel bungalows Frankrijk

Meer accommodaties in Frankrijk?

Ben je opzoek naar een andere accommodatie? Klik op onderstaande knop om alle vermeldingen in Frankrijk weer te geven.

Bekijk alle vermeldingen in Frankrijk!

Andere leuke vakantielanden