België

België rolstoelvriendelijkMet de rolstoel op vakantie naar België kun je op meerdere manieren doen. Je kunt een van de (rolstoelvriendelijke) steden voor een aantal dagen bezoeken (stedentrip) zoals: Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge. Maar ook voor lange tijd op vakantie gaan naar Ardennen (zeer avontuurlijk met een rolstoel, maar toch op veel plekken goed te doen) en de Belgische kust. Vrijwel iedere stad heeft een aantal accommodaties waarbij je met de rolstoel goed terecht kunt. Zoals we in andere landen ter wereld wel eens merken dat er ‘gelogen’ wordt over de voorzieningen van een hotel, komt dit in België een stuk minder vaak voor. Je krijgt – in de meeste gevallen – gewoon waar je voor betaalt en recht op hebt. Pluspunt is ook dat het vanuit Nederland niet ver reizen is naar België, maar je toch het gevoel hebt dat je je in een ander land waant.

Aanbiedingen bungalowparken België

België is een populair vakantiepark voor mensen in een rolstoel. Voornamelijk de bungalows, die rolstoelgeschikt zijn, in België zijn erg in trek. Dit begrijpen wij volkomen. De parken liggen in een prachtige omgeving waar je vaak leuke uitjes kunt maken. Ook is het echt genieten en zorgeloos op vakantie in een rolstoelvriendelijke bungalow in België. Bekijk eens de volgende aanbieders van mindervaliden bungalows België en aangepaste huisjes, villa’s en andere vormen van accommodaties.

Beste Rolstoelvriendelijke hotels België

In België zijn er veel mooie, leuke, bijzondere en rolstoelvriendelijke hotels te vinden waar je met de rolstoel of als mindervalide terecht kan. Je kunt in de onderstaande tabel de beste 5 hotels, die wij handmatig hebben geselecteerd, vinden.

Meer accommodaties in België?

Ben je opzoek naar een andere accommodatie? Klik op onderstaande knop om alle vermeldingen in België weer te geven.

Bekijk alle vermeldingen in België!