Carnival Vista

Carnival vista rolstoel cruiseHet Carnival Vista cruiseschip

Met de rolstoel op een cruiseboot de Cariben en andere mooie gebieden bezoeken kan met de Carnival Vista. Dit schip beschikt over meerdere soorten hutten, gemaakt in een unieke stijl. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een superluxe suite, binnenhut, buitenhut en een hut met balkon. Aan boord van het schip zijn er veel restaurants, cafés en winkels te vinden. Qua entertainment kom je niets tekort. Iedere dag zijn er zeer leuke dingen te doen en te zien.

In totaal kunnen er bijna 4000 passagiers mee op de rolstoeltoegankelijke Carnival Vista en bijna 1500 personeelsleden. De taal aan boord is voornamelijk Engels en je betaalt er ook met Amerikaanse Dollar.

De Carnival Vista beschikt over ruime hutten, waaronder een aantal aangepaste accommodaties met voldoende ruimte om te keren. Geef voordat je boekt duidelijk jouw wensen en voorkeuren met betrekking tot rolstoelvriendelijke aanpassingen aan bij de boekingsmaatschappij. Cruiseschepen zijn vaak geschikt voor de zelfstandige rolstoeler, maar niet altijd voor iemand die veel aanpassingen nodig heeft op reis. De Carnival Vista is echter een groot en modern schip, waar je op de meeste plekken goed terecht kan met de rolstoel.

Ja, ik wil deze cruise boeken!

Een voorbeeldschema:

De rolstoeltoegankelijke cruiseboot is voornamelijk actief in de Cariben. In 2016 maakt de Carnival Vista onder andere deze reis in acht dagen:

  1. Miami, Verenigde Staten
  2. Dag op zee
  3. Grand Turk, Turkse eilanden
  4. La Romana, Domicaanse Republiek
  5. Oranjestad, Aruba
  6. Willemstad, Curaçao
  7. Dag op zee
  8. Dag op zee
  9. Miami, Verenigde Staten

Natuurlijk zijn er veel meer reisschema’s van deze boot. Voor een up-to-date overzicht van alle reisschema’s klikt u hier!