Adventure of the Seas

Het Adventure of the Seas cruiseschip

Adventure of the seas rolstoelvriendelijkBen je op zoek naar een mooie en luxe rolstoelvriendelijke cruise? Dan is de Adventure of the Seas wellicht een goede optie. Op het grote cruiseschip zijn er diverse kamers aangepast voor gebruik met de rolstoel. Op het schip kun je vertier vinden in de tientallen leuke restaurants, winkels en andere activiteiten. Het schip is voornamelijk actief in het Caribisch gebied. Als je deze rolstoelcruise wilt boeken, dan is het verplicht om buiten Nederland op te stappen. Een vliegticket kun je bij de onderstaande aanbieders gewoon bijboeken. De Adventure of the Seas is van de rederij Royal Caribbean International en kan meer dan 3000 passagiers vervoeren en 1200 bemanningsleden. Ook kinderen kunnen genieten in het waterpark, de minigolfbaan en andere leuke activiteiten. De meeste havens zijn geschikt om met de rolstoel van de boot af te komen. Het schip heeft vier dekken en beschikt over een promenade van 120 meter lang met winkels, restaurants en barretjes.

Ja, ik wil deze cruise boeken!

Een voorbeeldschema:

De rolstoeltoegankelijke cruiseboot is voornamelijk actief in de Cariben. In 2016 maakt de Adventure of the Seas onder andere deze reis in acht dagen:

  1. San Juan (Puerto Rico), Puerto Rico
  2. Philipsburg (St. Maarten), Sint Maarten
  3. Basseterre (St. Kitts), St. Kitts en Nevis
  4. Saint John’s, Antigua en Barbuda
  5. Castries (St. Lucia), St. Lucia
  6. Bridgetown (Barbados), Barbados
  7. Cruisedag op zee
  8. San Juan (Puerto Rico), Puerto Rico

Natuurlijk zijn er veel meer reisschema’s van deze boot. Voor een up-to-date overzicht van alle reisschema’s klikt u hier!