Roompot

Roompot mindervaliden bungalows

Roompot is een grote keten van vakantieparken met onder andere bungalows, villa’s, vakantiewoningen en andere soorten huisjes. Het bedrijf werd in 1965 opgericht als camping, maar groeide al snel uit tot een van de grootste vakantieparken van Nederland en omstreken. Roompot heeft rolstoelvriendelijke bungalows in Duitsland, België, Frankrijk en Denenmarken. Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties staat in Kamperland, een dorp in de Zeeuwse gemeente Noord Beveland.

roompot-rolstoel-bungalows

Roompot Zorvakanties/Aangepaste bungalows

Roompot heeft de laatste jaren een focus gelegd op speciale zorgvoorzieningen op Roompot bungalowparken. Zij willen dat mensen die op vakantie zorg nodig hebben, ook van hun vakantie kunnen genieten. Zij hebben onder andere parken waar een nierdialyse mogelijk is. Ook zijn er rolstoel bungalows voor mensen in een rolstoel, mindervaliden en mensen met een handicap.

Naast de eigen parken heeft Roompot in 2009 ook een groot deel van de parken van Hogenboom Vakantieparken overgenomen, waardoor zij meer dan 150 vakantieparken bezitten. Er worden, op het moment van schrijven, nog meer parken bijgebouwd, waar ook de focus op de kernwoorden mindervalide, aangepast, zorgvakanties en rolstoelvakanties ligt. Roompot is een van onze favoriete bedrijven als het gaat om aangepaste rolstoelvriendelijke bungalows.

Rolstoel bungalow 4 personen

In Roompot vakantieparken zijn er meerdere huisjes die aangepast zijn in Nederland. Hieronder vind je een actueel overzicht van alle rolstoelvriendelijke 4 persoonsbungalows in Nederland van Roompot Vakanties.

Met 5 personen

roompot voor gehandicaptenEén park van Roompot biedt een rolstoelvriendelijke bungalow van 5 personen aan. Dit is op het Kustpark Texel. Je kunt hier lekker uitwaaien en genieten van de natuur en de omgeving. Er zijn veel leuke daguitjes te ondernemen op het eiland en het park zelf biedt voldoende leuke faciliteiten. Je kunt via deze link direct kijken naar de laatste aanbiedingen, foto’s en informatie van dit 5 persoonshuisje op Texel.

6 personen aangepaste bungalow Roompot

Ook zijn er in Nederland een groot aantal bungalows voor onder andere mindervaliden en mensen in een rolstoel, die aangepast zijn en aan al je wensen voldoen. De absolute topfavoriet zijn de 6 en 8 persoonsbungalows op het vakantiepark De Katjeskelder. Let op: de aangepaste bungalows zijn op dit park snel volgeboekt. Wees er dus snel bij. In het onderstaande overzicht staan de andere actuele parken waar je met maximaal zes personen per bungalow terecht kunt voor een heerlijke zorgeloze vakantie.

Grote groepen tot 8 personen per huisje

Ook met grotere groepen kun je in één huisje terecht. Mochten deze rolstoelvriendelijke Roompot bungalows volgeboekt zijn, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor twee vier-persoons-bungalows naast elkaar. Er zijn rolstoel bungalows voor acht personen in Nederland en zelfs één in Duitsland. Hieronder staan alle rolstoelvriendelijke parken. Als je op de knop prijzen drukt, kom je direct bij het juiste typenummer van het aangepaste rolstoel huisje uit.

Bekijk alle aanbieders van rolstoelvriendelijke bungalows

Niet alleen deze aanbieder heeft rolstoelvriendelijke bungalows. Ook de volgende aanbieders bieden deze aan. Wij hebben op de pagina’s voor de onderstaande aanbieders alle types en parken op een rij gezet.