RCN Vakantieparken

RCN aangepaste toegankelijke bungalows

Recreactiecentra Nederland, ook wel afgekort RCN genoemd is een bedrijf dat vakantieparken heeft in Nederland en Frankrijk. RCN heeft ook veel rolstoelvriendelijke bungalows en huisjes op deze parken. De huisjes zijn onder te verdelen in het aantal personen dat er maximaal kan verblijven. RCN mindervalide bungalows zijn erg populair en je moet er dus op tijd bij zijn om deze te boeken. Wij raden dan ook aan om dit zeker een aantal maanden van tevoren te reserveren.

780x345-crop-rcn-grote-bos-accomodatie-bungalow-3

RCN rolstoelvakanties

RCN is ontstaan in 1952 en begon als een modern recreatiecentrum. Het eerste vakantiepark was het landgoed Hydepark in Doorn, dat tegenwoordig Het Grote Bos heet. Hier heb je toevallig ook bungalows voor mindervaliden. Na de oprichting van het park werden er snel meerdere parken aangekocht. Tegenwoordig heeft RCN negen bungalowparken in Nederland en zeven in Frankrijk. Wij hebben alle parken met huisjes voor rolstoelgebruikers en mindervaliden bungalows uitgezocht van RCN.

Met hoeveel personen wil je naar een rolstoelvriendelijke bungalow gaan?

Wij hebben de rolstoelvriendelijke RCN parken en bungalow onderverdeeld in het aantal personen. Als je echt de ruimte wilt hebben of met meerdere mensen in een rolstoel naar een RCN bungalow/villa/huisje wilt, dan raden wij aan om een iets grotere accommodatie te nemen.

4 personen

Vier persoons-bungalows geschikt voor rolstoelers zijn er voldoende te vinden in zowel Nederland als Frankrijk. Kijk eens vrijblijvend op de website van de parken rond. Deze RCN parken hebben allemaal verschillende faciliteiten en hebben allemaal een andere prijs. De onderstaande link brengt je direct bij het juiste type mindervalide bungalow van RCN en bij de laatste aanbiedingen.

6 en 8 personen

Ook grotere groepen kunnen bij RCN terecht in een rolstoelvriendelijke mindervaliden bungalow, huisje of villa. De volgende parken hebben een mindervalide huisje van RCN. Er zijn RCN accommodaties voor 6 en 8 personen beschikbaar.

Bekijk alle aanbieders van rolstoelvriendelijke bungalows

Niet alleen deze aanbieder heeft rolstoelvriendelijke bungalows. Ook de volgende aanbieders bieden deze aan. Wij hebben op de pagina’s voor de onderstaande aanbieders alle types en parken op een rij gezet.