Landal

Landal rolstoel bungalows

landalLandal is een Nederlands bedrijf met bungalowparken over heel Europa verspreidt. In totaal zijn er op het moment 78 parken van het bedrijf te vinden, waaronder een aantal ook rolstoelvriendelijke mindervalide bungalows hebben. Deze aangepaste huisjes zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kan. Hierbij moet je denken aan een aangepaste keuken, douche, bredere deuren, geen drempels en voldoende bewegingsruimte. Landal is een van de grootste aanbieders van mindervalidehuisjes van Nederland en omstreken.

Bungalows

Landal is opgericht in 1954 door het bedrijf Nillmij. Dit bedrijf wilde aanvankelijk een klein vakantiepark kopen om daar het eigen personeel van onderdak te voorzien. Na de koop van het bungalowpark bleek dat ze eigenlijk te weinig personeel hadden om alle huisjes te verhuren. De logische keuze was om de bungalows ook te gaan verhuren aan mensen die op vakantie wilden gaan of in de buurt woonden en (tijdelijk) onderdak zochten. De vraag was hier zo groot voor, dat het bedrijf hier mee verder is gegaan. Na heel veel fusies en andere samenvoegingen ontstond Landal, dat tegenwoordig nog steeds heel erg populair is.

Mindervalidenbungalows Landal

Landal heeft een groot assortiment aan huisjes die rolstoelvriendelijk zijn. Zij maken onderscheid in meerdere categorieën zoals Breed toegankelijk en Extra en speciaal toegankelijke accommodaties.

Hoeveel personen in een huisje?

Wij vergelijken de prijzen en aanbiedingen voor meerdere soorten bungalows, huisjes en villa’s van Landal. Klik hieronder hoe groot jij een bungalow het liefste wilt boeken. Je kunt ook naar beneden scrollen naar het juiste aantal.

Alle Landal bungalows voor vier (4) personen

Alle Landal bungalows voor zes (6) personen

Alle Landal bungalows voor acht (8) personen

Alle Landal bungalows voor tien (10) personen

Alle Landal bungalows voor twaalf (12) en twintig (20) personen

Bungalow landal rolstoel

4-persoonsbungalows

Een vier persoonsbungalow klinkt wellicht erg klein, maar dat is niet zo. De aangepaste bungalows voor vier personen bij Landal zijn ruim opgezet en hebben diverse aanpassingen. Kijk bij het park waar je in geïnteresseerd bent naar de foto’s, omschrijving en de soort aanpassingen die gedaan zijn.

4-persoonsbungalow Nederland

Landal rolstoel van bartjeOp vakantie in eigen land kan heel erg leuk zijn. Het is al helemaal een genot als je in een luxe bungalow verblijft waar alle aanpassingen zijn gedaan. Dit is in de onderstaande Landal vakantieparken zeker het geval. Alle huisjes zijn geschikt voor mensen in een rolstoel. Het kan soms wel afhankelijk zijn van het type rolstoel die je hebt. Kijk dus goed bij de informatie die Landal biedt. Met vier personen op vakantie in een bungalowpark in Nederland is geen probleem. Je kunt er echt vanuit gaan dat je zorgeloos op vakantie gaat. Vier persoonshuisjes zijn er in overvloed te vinden. De volgende parken in Nederland hebben een rolstoelvriendelijke bungalow geschikt voor maximaal 4 personen. De parken staan niet gerangschikt op volgorde, maar staan volledig willekeurig gesorteerd.

4-persoonsbungalow Duitsland

Sonneberg rolstoelOok zijn er vier persoonshuisjes en bungalows in het mooie vakantieland Duitsland. De volgende parken staan allebei in een prachtige omgeving en zijn ook nog eens rolstoelvriendelijk. Deze mindervalide bungalows voor vier personen zijn ook goed geschikt voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Voor grotere groepen kun je het beste kijken naar bungalows die geschikt zijn voor grote groepen. Deze vind je onderaan deze pagina. De volgende parken in Duitsland hebben een rolstoelvriendelijke bungalow geschikt voor maximaal 4 personen:

4-persoonsbungalow Zwitserland

Als je met vier personen naar Zwitserland gaat waarbij er iemand of meerdere mensen in het reisgezelschap rolstoelafhankelijk zijn of mindervalide, dan denk je niet snel aan dit prachtige vakantieland. Toch is het met de rolstoel in een vierpersoonsbungalow heel erg goed vertoeven. Kijk eens bij deze prachtige lodge in Zwitserland:

6 persoons- rolstoel bungalows Landal

Met z’n zessen op vakantie in Nederland kun je goed boeken met Landal. Zij hebben leuke aanbiedingen voor meerdere parken. Elk park heeft ander soort huisjes met ieder eigen aanpassingen. Klik daarom eens bij de onderstaande prijstabel op een park naar keuze. Zo zie je of de 6 persoonsbungalow of villa ook voor jou goed geschikt is.

8 persoons groepsbungalow Rolstoel geschikt Landal

De bungalows vanaf 8 personen zijn bij uitstek geschikt voor grotere groepen die zowel zelfstandig als onder begeleiding op vakantie gaan. Deze bungalows biedt Landal enkel aan in Nederland en voornamelijk het park Landal Coldenhove is hofleverancier van deze bungalows. Dit zijn eigenlijk meer een soort villa’s met alles er op en eraan. Als je telefonisch boekt, nadat je de prijzen en types hebt bekeken, is extra zorg ook mogelijk als je dit aangeeft. Bekijk eens geheel vrijblijvend de prijzen op de onderstaande pagina’s.


10-persoons bungalows in Landal parken

Naast bungalows voor 8 personen kun je ook met nog meer personen naar een bungalowpark toe en toch in één huisje zitten. Deze groepsbungalows zijn ideaal qua inrichting, ligging en grootte. Bekijk eens de volgende bungalows van Landal:

12 tot 20 personen groepsbungalows Landal aangepast

Voor grotere groepen zelfstandig of onder begeleiding biedt Landal mooie bungalows aan van formaat. Bekijk eens geheel vrijblijvend de volgende parken en verbaas jezelf over de prachtige grote aangepaste (zorg)bungalows.

Bekijk alle aanbieders van rolstoelvriendelijke bungalows

Niet alleen deze aanbieder heeft rolstoelvriendelijke bungalows. Ook de volgende aanbieders bieden deze aan. Wij hebben op de pagina’s voor de onderstaande aanbieders alle types en parken op een rij gezet.