Hogenboom

Hogenboom Vakantieparken (rolstoelvriendelijk)

Hogenboom is een bedrijf met meerdere vakantieparken in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Denenmarken. Zij bieden ook rolstoelvriendelijke bungalows voor gehandicapten, mindervaliden en rolstoelgebruikers aan. Ook hebben zij speciale zorgvoorzieningen op enkele parken zoals nierdialyse en andere dingen die je in een zorgbungalow mag verwachten. In 2009 werd Hogenboom overgenomen door Roompot vakantieparken. Roompot werd in 1965 opgericht als simpele camping, maar is in de loop der jaren een groot bedrijf geworden met vestiging in veel grote landen. In 2009 vond de overname plaats.Hogenboom rolstoel

Rolstoel bungalow Hogenboom

Veel parken zijn na de overname gerenoveerd en er zijn meer rolstoel accommodaties bijgebouwd. Hogenboom is wel onder eigen naam verder gegaan en staat tegenwoordig bekend als Vakantiegevoel vakantieparken.

Met hoeveel personen ga je naar een aangepaste bungalow?

Hogenboom vakantieparken heeft veel soorten en maten aangepaste huisjes. Wat voor rolstoelbungalow je kiest is afhankelijk van de ruimte die je wilt en met hoeveel personen je gaat. Bekijk hieronder de meest actuele prijzen en aanbiedingen voor rolstoelvriendelijke Bungalows van Hogenboom/Vakantiegevoel

4 persoons aangepaste bungalow

Vakantiegevoel/Hogenboom vakantieparken biedt vierpersoonsbungalows aan in meerdere parken in Nederland. Deze huisjes zijn allemaal verschillend evenals de prijzen en de faciliteiten op de parken. Kijk eens vrijblijvend bij de volgende parken en mindervalide rolstoel bungalows.

6 en 8 persoons huisjes

Hogenboom heeft ook voor iets grotere groepen aangepaste bungalows. Eén bungalow staat in een vakantiepark Nederland. Een ander staat in Duitsland. Ben je op zoek naar een huisje voor nog meer personen, dan kun je het beste rondkijken op de pagina van rolstoelvriendelijke bungalows Landal.

Bekijk alle aanbieders van rolstoelvriendelijke bungalows

Niet alleen deze aanbieder heeft rolstoelvriendelijke bungalows. Ook de volgende aanbieders bieden deze aan. Wij hebben op de pagina’s voor de onderstaande aanbieders alle types en parken op een rij gezet.