Centerparcs

Center Parcs rolstoel bungalows

Centerparcs is een bedrijf dat vakantieparken bezit en uitbuit. Officieel heet het bedrijf Center Parcs, maar veel mensen schrijven het ook aan elkaar. Op de vakantieparken van dit bedrijf kun je een groot aanbod van rolstoelvriendelijke accommodaties vinden. Ook heeft Center Parcs aangepaste bungalows geschikt voor mensen in een rolstoel, mindervaliden en gehandicapten. De parken liggen in de landen: Nederland, België, Duitsland Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De parken in het laatste land vallen officieel gezien onder een ander bedrijf, maar worden ook gezien als Center Parcs parken.

center-parcs-sandur

Rolstoelvriendelijk Centerparcs

Centerparcs heeft een klein aantal parken en bungalows die geschikt zijn voor een vakantie in een rolstoel. Deze bungalows zijn aangepast en hebben allerlei faciliteiten die voldoen aan de wensen van rolstoelgebruikers. Ook zijn er op sommige parken faciliteiten te vinden die geschikt zijn voor een rolstoelvakantie. Hierbij kun je denken aan een groot subtropisch zwembad, geschikt voor invaliden, mindervaliden, rolstoelgebruikers en gehandicapten.mindervaliden-bungalow-jpg-center-parcs

Aangepaste bungalows in Nederland

In Nederland heeft Center Parcs meerdere bungalows die rolstoelvriendelijk genoemd worden. Wij hebben echter de twee beste uitgezocht die echt volledig zijn aangepast naar onze wens. De onderstaande twee parken hebben bungalows die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers. Als je op de knop ‘prijzen’ drukt, ga je direct naar het juiste huisje toe op het park.

Rolstoelvriendelijke bungalows Centerparcs Duitsland

Bij onze oosterburen kun je ook terecht voor een heerlijke zorgeloze vakantie. In Duitsland heeft Center Parcs een drietal geschikte rolstoelvriendelijke bungalows. Deze bungalows voldoen aan alle wensen van de meeste rolstoelgebruikers. Kijk voor de zekerheid toch eens goed rond op de website van het park en de aangepaste bungalow of de accommodatie ook voldoet aan jouw wensen. De volgende aangepaste huisjes kun je boeken in Duitsland via Center Parcs.

Toegankelijke bungalow in België

In België hebben wij slechts één aangepaste mindervaliden bungalow gevonden. Dit park heet Center Parcs Eperheide en heeft één geschikt bungalowtype voor vier personen. Als je deze wilt bekijken, kom je via deze link direct bij het juiste typenummer uit en zie je ook meteen de laatste aanbiedingen voor deze rolstoel bungalow in België.

Bekijk alle aanbieders van rolstoelvriendelijke bungalows

Niet alleen deze aanbieder heeft rolstoelvriendelijke bungalows. Ook de volgende aanbieders bieden deze aan. Wij hebben op de pagina’s voor de onderstaande aanbieders alle types en parken op een rij gezet.