Bungalowparken

Rolstoelvriendelijke bungalows

particulier

Ben je op zoek naar een rolstoelvriendelijke bungalow? Dan zit je bij ons goed. Wij vergelijken de beste aanbiedingen van aangepaste bungalows van bijna alle bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Op vakantie met de rolstoel naar een bungalow is vaak de meest zorgeloze manier van reizen. Veel grote parken hebben speciale huisjes die toegankelijk zijn voor mindervaliden, mensen die slecht ter been zijn en rolstoelafhankelijk zijn. Het verschilt wel per park en per soort huisje welke aanpassingen er zijn gedaan.

Grote aanbieders zoals Landal GreenParks en CenterParcs hebben op veel van hun parken speciale bungalows. Het zijn er echter niet veel, dus het is verstandig om op tijd te boeken.

Rolstoelvriendelijke bungalows aanbieders

Rolstoelvriendelijke bungalows buitenland

Niet alleen Nederland heeft leuke vakantieparken en bungalowparken, die geschikt zijn voor mindervaliden en mensen in een rolstoel. Ook de landen in onze directe omgeving hebben leuke bungalows voor jou. Onze favoriete landen zijn Duitsland, België en Frankrijk, omdat je deze gewoon bij Nederlandse aanbieders kunt boeken. Natuurlijk zijn er ook leuke parken in andere landen te vinden, maar wij richten ons op deze pagina op rolstoelvriendelijke bungalowparken van Nederlandse aanbieders in allerlei landen.