De geschiedenis van het huidige Center Parcs begint in 1968 . In 1968 besluit de Rotterdamse zakenman Piet Derksen van de winkelketen Sporthuis Centrum een stuk bos te kopen in het Limburgse Reuver. Op het stuk bos laat hij tenthuisjes neer zetten voor het personeel en klanten. Later werden de tenthuisjes vervangen voor bungalows. In 1978 wordt Sporthuis Centrum verkocht aan Perry Sport. De naam werd veranderd naar het huidige Center Parcs omdat dit internationaler klinkt.

Center Parcs aangepaste cottages

Center Parcs beschikt over een aantal aangepaste bungalows die geschikt zijn voor rolstoel gebruikers en mensen die slecht ter been zijn en-of gebruik maken van een rollator. Hier zijn aanpassingen o.a. in de badkamers en is er meer ruimte in de woon-en slaapkamers. De accommodaties zijn ook meestal geheel drempelloos

De Eemhof

Het vakantiepark de Eemhof is gelegen in Zeewolde en ligt aan het Eemmeer. Zeewolde staat bekend om zijn mooie landschappen. De bungalows van het vakantiepark de Eemhof staan dan ook midden in de natuur.

De Market Square

De Eemhof beschikt over een dorpsplein de Market Square. De Market Square is een plein gedompeld in de mediterraanse sfeer. Hier kun je eten en drinken of een souvenir kopen. Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants en een snackbar te vinden voor elk wat wils dus. De dagelijkse boodschappen zijn te koop in de Daily Foodstore.

Subtropisch zwemparadijs

Voor waterliefhebbers is er het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Met een golfslagbad en vele andere activiteiten.

Entertainment

Voor entertainment ben je bij De Eemhof op het juiste adres. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals de Grazy Bingo, Family Quiz Night, Live Muziek en nog veel meer.

Bekijk alle Centerparcs huisjes in Nederland

De volgende bungalows zijn volledig aangepast en extra toegankelijk in Nederland

Bekijk alle Centerparcs rolstoel bungalows in Duitsland

De volgende bungalows zijn volledig aangepast en extra toegankelijk in Duitsland

In de omgeving van het Center Parcs vakantiepark De Eemhof

Op het vakantiepark is er genoeg te beleven maar ook in de omgeving van De Eemhof zijn er leuke uitstapjes te doen. Aansluitend aan het park ligt het grootste loofbos van West-Europa genaamd het Horsterwold. Het dierenpark Amersfoort en Mediastad Hilversum liggen ook niet ver van het vakantiepark af. De liefhebbers van shoppen en cultuur kunnen hun hart ophalen in de monumentenstad Amersfoort .

Mindervalide cottage 4 persoons

  • Keuken
  • Er is een aangepaste keuken aanwezig (in hoogte verstelbaar)
  • Slaapkamer
  • De mindervalide bungalow heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 verhoogde boxsprings Onder het bed kunnen klossen worden gezet
  • deze dien je zelf bij de thuiszorg te bestellen evenals een hoog/laagbed.
  • Badkamer
  • In de badkamer is een wastafel, aangepast toilet en een douchestoeltje aanwezig.
  • Deuren
  • De deuren hebben een breedte van 90cm.

Bekijk dit type cottage via: deze link

Is de Eemhof rolstoelvriendelijk?

Op de Eemhof staan een aantal bungalows (cottages) met de nodige aanpassingen. Op het park is genoeg te doen voor jong en oud. Je kan hier prima je vakantie doorbrengen wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel, slecht ter been bent en-of je gebruik maakt van een rollator. Wanneer je een keer een uitstapje wilt maken zijn er genoeg mogelijkheden in de omgeving van het vakantiepark De Eemhof in Zeewolde.

Laat een antwoord achter